fbpx
Boka pass Bli medlem

Cirkelfys:
På den här klassen utmanar vi både puls och styrka på ett roligt och effektivt sätt i grupp.
Passar vana motionärer som nybörjare, du anpassar själv din träningsnivå.

Spinning:
En gruppträningsform som genomförs på motionscykel, till musik.
Spinning är populärt då det är enkelt att utföra, inga förkunskaper behövs och du bestämmer själv hur hårt du ska pressa dig själv under träningspasset.

Dansmix:
En rolig dansklass där du får prova olika dansstilar. Stegen är enkla och musiken är medryckande.

Shape Up:
På den här klassen fokuserar vi på utmanande övningar för mage, ben, höft och säte. Självklart tränar vi till musik.

Zumba:
En dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen involverar dans och aerobiska övningar.

Core:
På den här klassen jobbar vi med stort fokus på säte, ben, höft, mage och rygg. Övningarna är enkla men effektiva. Påminner om Shape Up.

Powerbox:
Powerbox är en box och kampsportinspirerad klass för dig som vill träna styrka och kondition samtidigt. Vi övar på sparkar och slag under kontrollerade former.

Penaltybox:
Ett nytt sätt att träna hela kroppen på utan redskap med över hundra olika övningsalternativ.
Penaltybox består av fyra rutor som du förhåller dig till och du bestämmer själv vilken nivå du vill träna på.

Klassen kan variera i längd från 30-60 minuter och din instruktör kommer utmana dig med nya roliga upplägg med jämna mellanrum.

Seniorträning:
Skonsam och säker träning för alla seniorer. Här tränar du på din egen nivå i grupp med hjälp av en utbildad instruktör eller personlig tränare och syftet är att vi aktivt ska försöka bibehålla en funktionell kropp med styrka, balans och rörlighetsträning. Detta är också ett härligt tillfälle att träffas och få den sociala tillvaron att kännas meningsfull.

Fredagafys:
Här startar vi helgen på bästa sätt med ett varierande cirkelpass till musik.

Lördagafys:
Här kan vilken klass som helst dyka upp. Instruktörerna turas om att överraska er.

HIIT:
En klass som passar alla,vi varierar enkla basövningar med skivstång och viktplattor med cardioblock för att höja pulsen. Du anpassar alla övningar så det passar dig.

Les Mills

SPRINT™ är ett mycket utmanande träningspass där man använder cykeln som verktyg.
Anledningen till att man använder just cykel som redskap är att det är ett skonsamt, effektivt och enkelt sätt att träna på som de flesta klarar av. Oavsett om man är väldigt vältränad eller nybörjare är SPRINT™ det perfekta passet för dig som gillar hård träning.

BODYBALANCE™ är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Till skön och avslappnande musik tränar du styrka, balans och rörlighet och avslutar med avslappning.

BODYPUMP® är styrketräning i grupp till musik som utmanar och gör dig stark och uthållig. Passet är enkelt och effektivt, och vi jobbar med skivstång, viktplattor och stepbrädor. Perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme.

BODYSTEP® är en modern och atletisk version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Enkla steg och rörelser på, över och runt brädan tillsammans med styrkeövningar passar dig som vill träna kondition, styrka och koordination.

BODYATTACK® är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva intervallträningsklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer