fbpx
Boka pass Bli medlem

Dansmix
Dans pass! Mycket höfter, mage och rumpa som jobbar till underbart skön musik!

Spinning
Konditionspass på cykel i olika intervaller.

Cirkel Fys
Cirkel träning med egen kroppsvikt plus redskap, ett intensivt pass där man kör igenom hela kroppen.

BODYSTEP™
BODYSTEP™ är ett energigivande stepträningspass som gör att du känner befriade och levande. Med hjälp av en justerbar stepbräda och enkla steg rörelser på, över och runt stepen du får enorm motivation från den medryckande musiken och den peppande instruktören. Cardioblock driver på fettförbränningen i kombination av styrkeövningar som stärker och formar din kropp. Liksom alla LES MILLS ™ program, släpps BODYSTEP ™ var tredje månad med ny musik och koreografi.

Fysträning/Tabata
En klass som passar alla. Här varvas enkla styrkeövningar med pulshöjande block. Perfekta tillfället att utmana både sig själv och andra.

Shape-up
FOKUS på RUMPA och LÅR, missa inte, lätt att följa med och skulpterar från midjan och ner.

Body Combat: Les mills™
Högintensivt pass med olika kampsports kombinationer. Passet är inspirerat av Karate, Kickbox, Taekwondo, Capoeira och Tai chi.

Body Balance: Les mills™
Balansera upp din träning med detta pass som är en kombination av Yoga, Tai chi och Pilates.

POWERBOX
Fighta dig till en bättre kondition. Träna upp konditionen med slag och sparkar. PowerBox är en box och kampsportinspirerad konditionsklass för dig som vill träna styrka och samtidigt få utlopp för din energi.

Cx Challenge
Här fördjupar vi oss i dom mest förekommande övningarna från programmet  Les Mills CxWorx. Passar både dig som kör Cx i vanliga fall men också dig som är nyfiken på Cx men vill lära dig övningarna från grunden och förstå syftet med programmet.

FridayNightSurprise
Här kan vilken klass och instruktör som helst dyka upp så håll utkik i bokningen varje vecka!

Yoga
Yoga som passar alla! Passet innehåller styrka, smidighet och koncentration. Vi värmer upp kroppen med Solhälsningar och går över på stående ställningar, därefter några sittande och nedvarvningsställningar. Vi tränar kroppen fysiskt samtidigt som vi stressar av mentalt.

Body Pump: Les Mills™
Ett effektivt pass med stång och vikter. Passar alla och ger snabbt resultat!

Zumba toning
Latins inspirerande dans med sticks. Hög förbränning till latinska rytmer. Med sticksen tonar vi armarna, alla kan vara med på festen.

CXWORX: Les Mills™
Bål, rygg och säte tränas effektivt och säkert. På bara 30 minuter.

BODYATTACK: Les Mills™
BODYATTACK är ett pass med enkla, sport-inspirerade rörelser som gör din träning motiverande och spännande! Passet kommer från LESMILLS och är därför för-koreograferat och kvalitets-säkrat.
Så för snabba och säkra resultat, välj BODYATTACK ! Passar alla!

LES MILLS SPRINT™
En tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. På cykeln jobbar du i intervaller mot maximal ansträngning, för att sedan vila och återhämta dig innan du går på nästa intervall.

Du justerar själv intensiteten utifrån din träningsnivå vilket gör att du ständigt utmanar dig själv. Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

LES MILLS RPM®
RPM® är träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Instruktören leder dig genom berg, bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning. Liksom alla Les Mills-program släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Powerlift
Powerlift är ett träningspass som passar alla som utförs i gymmet med hjälp av tränare, där fokus ligger på styrka inom träningens basövningar såsom marklyft, knäböj och bänkpress mm. Man jobbar två och två inom övningarna, instruktören styr passet och ser till att övningarna utförs korrekt.
Fördelar: Styrka, uthållighet, förbränning, mobilitet och teknik.
Plats: Gymmet
Bokning: Hemsida/app
Maxantal deltagare: 8 st
Tid: 45 min

Seniorcirkel
Här tränar du styrka och kondition med funktionella och varierande övningar i cirkelträningsformat.

Senior cirkel består av funktionell och varierad styrke – och konditionsträning i cirkelträningsformat. Här uppmanas att du använda vikter, gummiband och egen kroppsvikt för att göra övningarna effektiva. Hela passet utförs i cirkelträningsformat och du kan enkelt anpassa din ansträngning efter egen förmågan, gemenskap och förbättrad hälsa.