fbpx
Boka pass Bli medlem

PT Small Group

Är du trött? Vill du gå ner lite i vikt för att må bättre? vill du komma i bättre form? Då är “PT Small Group” något för dig.

PT Small Group vänder sig till dig som vill gå ned i vikt eller komma i bättre form genom träning. Här får du fördelarna med att både ha en personlig tränare och en gruppträning upplevelse. Här får du/ni en tränare som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen. Du tränar 2 gånger i veckan i en grupp om 6-8 personer. Många tider finns att tillgå så det passar just dig!

PT Small Group är ett härligt utmattande träningskoncept med fokus på pulshöjande styrketräning och uthållighet. Träningen hjälper dig att få den kickstart du behöver för att förändra din livsstil.

Under perioden så kommer du få hjälp att förbättra din kost och livsstil. Med hjälp av din PT och våra kostrådgivare så skräddarsyr vi ett kostupplägg som passar för just dig! Du kommer även att få tillgång till gymmet och övrig gruppträning under periodens gång.

Anmäl dig nu!

Har du försökt gå ner i vikt tidigare?

6 + 1 =