Följer du oss på Facebook?

Tisdagen den 28/8 kl 18:00 är det premiär för vårt nya gruppträningspass POWERLIFT🤩 Christoffer som kommer att hålla i passen tävlar inom crossfit och kommer att coacha er på bästa sätt! Ni bokar er som vanligt via bokningsappen/hemsida 😊 vi ses där💪🏽🎖 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Regler för gym- och gruppträning

Obligatoriskt att medhava egen handduk när ni tränar här. Gäller både gymmet och gruppträningen Förbjudet att träna med uteskor eller barfota. Använd rentvättade träningskläder för allas trevnad.
1.Korten är personliga och det är strängt förbjudet att låna ut sitt kort till någon annan. Om detta sker så stängs medlemmen av och eventuell inbetalad tid betalas inte tillbaka.
2. Häng tillbaka era vikter och redskap efter er och lämna stationen som ni vill finna den.
3. Tänk på volymen. Undvik skrik och oväsen. Era grannar och kamrater i anläggningen kanske inte uppskattar detta .
4. släpp inte hantlar, skivstänger eller viktmagasinen i maskinerna, så det dunsar eller smäller i lokalen.
5. Alla ytterskor byter vi till inneskor innan vi beträder träningslokalerna. Barfota eller i strumplästen är det förbjudet att träna.
6. Hygien och renlighet är viktigt så vi ber er att träna i tvättade kläder för att undvika illaluktande odörer.
7. Förvara skor, jackor och dyligt i omklädningsrummet. Använd gärna skåpen för allas plats och trevnad. Inga väskor och dylikt i gymmet.
8. Ta alltid bort låset efter användnig. Vi kommer att klippa upp alla skåp med lås kvar och dessa ersätts inte. Innehållet kan hämtas på Friskvårdshuset mot beskrivning.
9. Något som är sönder eller saknas något? Maila på info@friskvardshuset.se så felanmäler vi detta omgående.
10. Det är absolut förbjudet att gå in mer än en person i slussen ? medlem eller ej. Missbruk kommer att beivras med avgift enligt påskrivna ordningsregler.
11. Torka av konditionsmaskinerna efter användning så nästa person har en fräsch maskin att träna på. Ha alltid en handduk med dig att lägga på träningssitsen.
12. Lokalen ska vara tömd 5 min innan stängning

 

Vad händer när mitt kort inte fungerar?

1. Ditt medlemskap har gått ut och inte förnyats.
2. Du saknade täckning på ditt konto och din betalning ej gjorts efter påminnelse.
Det är varje autogiro medlems ansvar att se till att det finns täckning på kontot när träningsavgiften ska dras. Om täckning saknas på kontot mer än 2 ggr så får man betala resterande månader kontant och därefter köpa träningskorten kontant.
När kortet är spärrat p.g.a täckning saknas så betalar man skulden i receptionen direkt och kortet fungerar igen.
Om du har frågor och inte anser att skulden är rätt så fyller du i dina kontakt uppgifter i reception och sen ringer Friskvårdshusets personal upp dig.
3. Ditt kort är spärrat av annan anledning.

 

Uppsägning av autogiro.

Uppsägningen ska ske skriftligt , påskriven och inlämnad i receptionen, vi tar inte uppsägningar på mail.
Det är kundens ansvar att säga upp avtalet efter att avtalet är fullföljt.
När kunden har sagt upp avtalet så är det alltid en dragning kvar för nästkommande månad, därefter är träningskortet avslutat.