Följer du oss på Facebook?

Tisdagen den 28/8 kl 18:00 är det premiär för vårt nya gruppträningspass POWERLIFT🤩 Christoffer som kommer att hålla i passen tävlar inom crossfit och kommer att coacha er på bästa sätt! Ni bokar er som vanligt via bokningsappen/hemsida 😊 vi ses där💪🏽🎖 ... See MoreSee Less

View on Facebook

PT i grupp – weight trainer

 

Är du trött? Vill du gå ner lite i vikt för att må bättre? vill du komma i bättre form? Då är “PT i grupp något för dig.
PT i grupp vänder sig till dig som vill gå ned i vikt eller komma i bättre form genom träning. Här får du fördelarna med att både ha en personlig tränare och en gruppträning upplevelse. Här får du/ni en tränare som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen. Du tränar 2 gånger i veckan i en grupp om 3-6 personer.
PT i grupp är ett härligt utmattande träningspass med fokus på pulshöjande styrketräning och uthållighet. Träningen hjälper dig att få den kickstart du behöver för att förändra din livsstil.

 

Pris per person: Från 3 000 :-

 

>> Tryck på länken och anmäl dig idag!